- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
هر مویی بهطور طبیعی سالم و زیباست ولی فعالیتهای روزمره، آلودگیها، استرسها و پرتوهای ماورای بنفش نور خورشید (از طریق ایجاد رادیکالهای آزاد) موجب تخریب ساختمان مو و مخصوصاً ریشه موها میشوند. بهاینترتیب ظاهر مو آسیبدیده و شانه کردن موها مشکل میشود. برای بازگرداندن زیبایی طراوت و درخشش به موها باید از فراوردهها بهداشتی آرایشی مو استفاده نمود.سویا میتواند در حفظ سلامت قلب، استخوانها، غده پروستات و سیستم ایمنی بدن نقش مهمی را ایفا کند. سویا از انواع حبوبات است که محل کشت اولیه آن در آسیا بوده اما تولید انبوه آن در ایالاتمتحده آغاز شد. سویا را میتوان یکدانه همهکاره نامید که از آن میتوان در مواد غذایی مختلف و روغنهای خوراکی استفاده نمود. سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصاً چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بهعنوان غذای اصلی خود مصرف میکنند. ایالاتمتحده آمریکا بزرگترین تولیدکننده سویا میباشد و تقریباً دوسوم محصول کل دنیا را تولید میکند. سویا در ایران بنام (لوبیاروغنی)،(لوبیا چینی) سوژا و دانه سویا معروف است.سویا گیاهی است یکساله دارای ساقه پر شاخه، برگهای آن بیضی، نوکتیز و سبزرنگ میباشد. میوه آن شبیه لوبیا است که در هر غلاف آن سه تا پنج دانه جدا از یکدیگر وجود دارد. رنگدانه سویا برحسب انواع مختلف متفاوت است و به رنگهای زرد، سفید، سیاه، خاکستری و خال دار دیده میشود. دانه سویا به بزرگی یک نخود کمی مسطح و گرد است. دانه سیاه سویا بیشتر در طب گیاهی مصرف درد ولی از دانه زردرنگ آن بیشتر برای روغنگیری استفاده میکنند. سویا به علت داشتن پروتئین و مواد مغذی در تغذیه انسان بکار میرود. سویا گذشته از اینکه غذای کاملی، سرشار از پروتئینهاست هیچ نوع کلسترول مضر و چربی در برندارد و جزء ترکیبات اشباعنشده به شمار میرود. اما سویا کارهای بسیار زیاد دیگری را نیز انجام میدهد.