- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
عدم تعادل در باکتری های موجود در سیستم گوارشی یکی از دلایل اصلی ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر می باشد. به همین دلیل برقراری تعادل بین باکتری های موجود در سیستم گوارشی در مدیریت بیماران مبتلا به بیماری سندروم روده تحریک پذیر (IBS) می تواند یکی از راهکارهای درمانی موثر باشد.
ایبسیوم حاوی ساکارومایسس سرویزیه CICMI-3856 بوده که برای افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر که عمدتا دچار یبوست می شوند قابل استفاده است.
روش مصرف
روزانه یک عدد کپسول ترجیحا صبح ه قبل از غذا با آب فراوان بالای 3 سال توصیه می شود. مقدار مصرفی می تواند با صلاحدید پزشک تا دو عدد کپسول در روز نیز افزایش یابد.
طول مدت مصرف حداقل دو ماه می باشد.
موارد مصرف
- کاهش علائمگوارشی مانند درد شکمی و نفخ
- کمک به بهبود اجابت مزاج و سایر علائم سندرم روده تحریک پذیر
- بهبود کیفیت و تداوم مدفوع مخصوصا در افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر
هشدار مصرف
احتیاطات:
مطالعات کافی در مورد ایمنی مصرف ساکارومایسس سرویزیه در دوران بارداری و شیردهی در دست نیست. لذا قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
در صورت داشتن حساسیت به هر یک از مواد تشکیل دهنده این فراورده پیش از مصرف آن با داروساز یا پزشک خود مشورت نمایید.
در صورت مصرف هر یک از داروهای زیر پزشک خود را مطلع سازید: داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی، داروهای ضد قارچ، لیتیم
در صورت ابتلا به بیماری، مصرف همزمان با سایر داروها و یا فرآورده های طبیعی و مکمل انجام تست های آزمایشگاهی، پیش از مصرف این فراورده با داروساز یا پزشک خود مشورت نمایید.
هر فرآورده به موازات اثرات مطلوب درمانی ممکن است باعث بروز برخی عوارض ناخواسته نیز گردد، اگرچه همه این عوارض در یک فرد مشاهده نمی شود ولی در صورت بروز و تداوم هر یک از آنها با پزشک معالج خود مشورت نمایید. این عوارض بصورت سردرد مشابه میگرن در افراد حساس، ناراحتی گوارشی، نفخ و واکنش حساسیتی است.
مصرف این فرآورده می تواند منجر به تشدید علائم بیماری کرون شود.
موارد منع مصرف:
از مصرف بیش از میزان توصیه شده خودداری نمایید.
از مصرف در بیماران دارای نقص ایمنی، نوزادان نارس خودداری نمایید.
تداخلات دارویی و غذایی:
با داروهای مهار کننده مونوآمینواکسیداز تداخل دارویی دارد.
شرایط نگهداری
فرآورده را دور از دید و دسترس کودکان نگهداری نمایید.
فراورده را در بسته بندی اصلی خود و در جای خشک و خنک ( دمای کمتر از 25 درجه سانتی گراد، ترجیحا در یخچال) و دور از تابش مستقیم نور آفتاب نگهداری نمایید.
از مصرف فراورده های تاریخ گذشته خودداری نمایید.