- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
مکانیسم اثر:
Camellia Sinensis منبع غنی پلی فنل بوده که دارای خواص آنتی اکسیدان و کاهش دهنده اشتها است. چای سبز که استاندارد شده بر حسب پلی فنل کاتچین است، به مدت 8 هفته می تواند وزن بدن و شاخص توده بدنی(BMI) را در مقایسه با پلاسبو کاهش دهد (این تاثیر در کودکان دیده نمی شود). از سوی دیگر اثرات آنتی اکسیدان مشاهده شده در این گیاه ناشی از ترکیبات پلی فنولی موجود در آن است. پلی فنل های چای سبز و کاتچین های خاص موجود در پلی فنل های چای سبز یعنی کاتچین و اپی کاتچین موجب مهار اکسیداسیون LDL می گردند و می توانند از بیماری های قلبی و عروقی مانند تصلب شرایین جلوگیری نمایند.
روش مصرف
روزانه 3 عدد کپسول در دوز های جداگانه همراه با غذا و مقداری آب میل شود.
موارد مصرف
- حاوی 98 درصد عصاره خشک برگ چای سبز
- آنتی اکسیدان قوی
- موثر در کاهش اشتها و کاهش وزن
- موثر در سلامت قلب و عروق
هشدار مصرف
احتیاطات :
در بیماران با سابقه ناراحتیهای قلبی، کلیوی، پرکاری تیروئید، گوارشی و همچنین اضطراب با احتیاط مصرف گردد.
عوارض جانبی :
مصرف فرآورده به دلیل کلروژنیک اسید و تانن موجود در آن، غالباً باعث بروز عوارض جانبی در اشخاص دارای معده حساس می گردد.
مصرف دراز مدت و بیش از اندازه دارو، منجر به برخی از علائم غیر اختصاصی مانند بی حالی، کج خلقی، بی خوابی، تپش قلب، سرگیجه، استفراغ، اسهال، کم اشتهایی و سردرد می شود.
موارد منع مصرف :
توصیه می شود از مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی به دلیل مقادیر کم کافئین موجود در آن اجتناب شود.
تداخلات دارویی و غذایی :
از مصرف همزمان چای سبز با داروهای ضد انعقاد خودداری گردد.
این کپسول نباید با داروهای حاوی آهن مصرف گردد.
شرایط نگهداری
دارو دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
در جای خشک و خنک و در دمای 25-20 درجه سانتی گراد نگهداری شود.