- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
گیاه قهوه سبز دارای ترکیبات شیمیایی زیادی است و اثرات دارویی و درمانی متفاوت و مفیدی دارد. عصاره دانه های قهوه سبز بر روی تجمع چربی ها در بدن اثر مهار کننده دارد. عصاره خشک دانه قهوه سبز که حاوی بیش از 50 درصد اسید کلروژنیک و کافئین کم (کمتر از 2 درصد) می باشد با مکانیسم های متفاوت باعث کاهش وزن می شود:
با کاهش جذب گلوکز در روده و کاهش رهایش گلوکز به خون در نتیجه گلوکز خون کاهش می یابد و بدن برای تامین انرژی از ذخایر چربی استفاده می کند.
مانع تجمع تری گلیسیرید در کبد می شود و باعث افزایش اکسیداسیون اسیدهای چرب در کبد و نیز اثرات آنتی اکسیدانی و ضد رادیکال های آزاد دارد.
ال کارنیتین موجب آزاد سازی انرژی از سلول های چربی می شود.
کروم به علت تنظیم متابولیسم مواد قندی و بهبود عملکرد انسولین سبب کاهش بافت چربی افزایش بافت عضلانی و کنترل وزن می شود.
ویتامین C به عنوان آنتی اکسیدان مطرح می باشد و نیز دارای خواص ترموژنیکی بوده و در حفظ انعطاف پذیری و رطوبت پوست نقش دارد.
روش مصرف
روزی 4 عدد کپسول، دو کپسول بعد از صبحانه و دو کپسول یک ساعت قبل از ناهار میل شود.
بهتر است بدلیل احتمال ایجاد اختلال در خواب (حضور مقداری کافئین) این محصول عصر و شب مصرف شود.
موارد مصرف
- کاهش وزن، آنتی اکسیدان
هشدار مصرف
احتیاطات :
در صورت سابقه حساسیت به ویتامین ها و مواد دیگر مثل غذاها، مواد محافظ و رنگ ها قبل از مصرف این فرآورده در موارد زیر با پزشک مشورت نمایید.
در صورت ابتلا به بیماری های کبدی و کلیوی - مبتلایان به کمبود G6PD - بیماری های قلبی و عروقی (فیبریلاسیون بطنی، مصرف کنندگان دیگوگسین و داروهای ضد انعقاد خوراکی) بیماران مبتلا به سنگ های کلیوی -دیابت - گلوکوم - نقرس - زخم های گوارشی و زخم معده - بیماری کرون و کولیت اولسراتیو قبل از مصرف این فرآورده در موارد زیر با پزشک مشورت نمایید.
در صورت استفاده از داروهای کینولون مثل سیپروفلوکساسین و داروی تربینافاین و ووراپامیل که می توانند باعث افزایش سطح پلاسمایی کافئین در خون شوند با داروساز یا پزشک مشورت نمایید.
در صورت استفاده از داروهای خواب آور و اعصاب و روان. تانن موجود در قهوه سبز می تواند باعث کاهش اثر فنوتیازین ها و ضد افسردگی های سه حلقه ای شود با داروساز یا پزشک مشورت نمایید.
در صورت ابتلا به هایپر کلسترومی به دلیل امکان افزایش کلسترول خون با پزشک معالج مشورت کنید.
در این محصول کافئین اندک می باشد و معمولا عوارضی ندارد. مصرف طولانی مدت قهوه با مقدار بیش از 1.5 گرم کافئین در روز می تواند منجر به عوارض وابسته به دوز کافئین شود که شامل: اضطراب، عصبانیت، تپش قلب، تهوع، بی خوابی و وابستگی جسمی می باشد.
اسید کلروژنیک ممکن است اثر ملین داشته باشد و موجب اسهال، افزایش اسیدیته معده و تحریک معده گردد لذا مبتلایان به زخم معده و مشکلات گوارشی لازم است احتیاط لازم را به عمل آورند.
عوارض جانبی :
در مقدار توصیه شده عارضه جانبی خاصی مشاهده نشده است البته همه فرآورده ها به موازات اثرات درمانی ممکن است باعث بروز برخی عوارض ناخواسته نیز بشوند.
موارد منع مصرف :
مصرف این فرآورده در بارداری و شیردهی ممنوع می باشد. در کودکان عوارض کافئین بیشتر از بزرگسالان می باشد و نباید در این گروه سنی مصرف شود. این مکمل در افراد بالای 18 سال قابل استفاده است.
تداخلات دارویی و غذایی :
در صورت مصرف همزمان با داروهای ضد قند خون یا کاهنده فشار خون به دلیل احتمال تقویت اثر این داروها لازم است در ابتدا قند یا فشار خون اندازه گیری شود و چنانچه تاثیر نامطلوب مشاهده شد مصرف فرآورده قطع شود.
به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک در قهوه سبز که مهار کننده قوی جذب آهن است از مصرف همزمان با مکمل های آهن و یا مواد غذایی حاوی مقادیر زیاد آهن خودداری شود و حداقل یک ساعت فاصله گذاشته شود.
شرایط نگهداری
فرآورده را دور از دسترس اطفال نگهداری نمایید.
فرآورده را در محل خشک و دور از نور، درون جعبه و در دمای کمتر از 30 درجه سانتیگراد نگهداری نمایید.