- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
استاندارد شده:
بر حسب 0.58-0.42 میلی گرم اکوبین در هر کپسول و حداقل 75 میلی گرم فئولیک تام بر اساس دایدزئین و حداقل 3 میلی گرم دیوسجین در هر کپسول.
گیاه بلک کوهوش:
ترکیبات موثر گیاه بلک کوهوش که عبارتند از ایزوفلاون فورمونونتین، تری ترپن گلیکوزید و اسیدهای آروماتیک فرولیک اسید ماهیتی مشابه نوروترانسمیترها داشته و اثرات دوپامینرژیک، نورآدرنرژیک، سروتونینرژیک و گاباارژیک آنها شناسایی شده است. تحقیقات نشان داده است مصرف بلک کوهوش برای برطرف نمودن علائم یائسگی اثر بخشی بسیار خوبی دارد، بدون آنکه عوارض جانبی استروژنی داشته باشد.
گیاه پنج انگشت:
محتوی ترکیبات موثره ی فلاونوییدی، ایریدویید گلیکوزید و روغن های ضروری می باشد. این ترکیبات دارای مکانیسم دوپامینرژیک بوده و این اثر در نهایت باعث ترشح پرولاکتین می گردد. بطور کلی این گیاه در دوزهای کم باعث کاهش سطح استروژن و افزایش سطح پروژسترون و پرولاکتین می گردد.
گیاه سویا:
ایزوفلاون های موجود در سویا ترکیباتی گیاهی هستند که ساختار آنها مشابه هورمون استروژن انسان است. به همین علت به آن ها فیتواستروژن نیز گفته می شود. کاهش فعالیت تخمدان ها برای تولید استروژن در دوران یائسگی، می تواند به وسیله این فیتواستروژن ها درمان شده و از این طریق باعث درمان علائم وازوموتور دوران یائسگی گردد. به علاوه این ترکیبات موثره می توانند همانند استروژن باعث نگهداری کلسیم در استخوان و حفظ تراکم آن شوند.
کاهش هورمون های جنسی در دوران یائسگی سبب بروز علائم ناخوشایند بسیاری از جمله بی خوابی و گرگرفتگی می شود. مطالعات نشان داده اند زنانی که از هورمون درمانی استفاده می کنند، بیشتر در معرض حمله ی قلبی، سکته ی مغزی و لخته شدن خون قرار دارند و همچنین ممکن است مصرف مداوم هورمون درمانی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد. بنابراین داروهای گیاهی جایگزین HRT باید فاقد اثرات استروژنی روی بافت پستان و رحم، اما دارای اثرات مفیدی روی علائم یائسگی و استخوان باشد.