- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
کربوهیدرات چیست ؟ کربوهیدرات که اغلب افراد آن را به عنوان نشاسته و قند می شناسند، یکی از سه منبع عمده انرژی است و بیشترین جزء غذا را تشکیل می دهد. گاهی تا 90 درصد انرژی رژیم غذایی افراد فقیر از منبع کربوهیدراتها تأمین می گردد (به ویژه در نواحی گرمسیر)، در حالی که ممکن است فقط 40 درصد انرژی رژیم غذایی طبقه ثروتمندان از این منبع تأمین گردد. کربوهیدرات حدود 43 انرژی گیاهان دنیا را که زندگی حیوانات برای تأمین غذا به آن بستگی دارد، تشکیل می دهد. گیاهان سبز تحت تأثیر نور خورشید قادر به ساخت کربوهیدراتها از آب و گازکربنیک می باشند. مقداری از این کربوهیدرات که فیبر نامیده می شود و قسمت اعظم آن سلولز است، در ساختمان گیاهان برای استقامت آن مورد استفاده قرار می گیرد. مقدار دیگری برای رشد گیاه به انرژی تبدیل می شود و ممکن است بقیه آن به شکل قند یا نشاسته در گیاه ذخیره شود. بشر برای تغذیه خود در کشت انواع دانه ها، میوه ها و ریشه های حاوی کربوهیدرات بسیار موفق بوده است و بی تردید در تکامل او نقش اساسی داشته است.
نکات: در صورت حساسیت به هر یک از اجزای این محصول از مصرف آن خودداری نموده و با پزشک مشورت نمایید. مقادیر مصرف بر حسب وزن، جنس و طول دوره مصرف رعایت شود. در صورت استفاده از این مکمل مقدار بیشتری آب در طول روز بنوشید تا مواد زاید حاصل از متابولیسم پروتئین ها از بدن دفع شود. به این منظور باید به ازای مصرف هر پیمانه از گین آپ یک لیوان آب به مصرف روزانه اضافه کنید. مصرف این فرآورده در افرادی که داروهای آنتی پیرین وتئوفیلین استفاده می کنند، مجاز نمی باشد. این محصول حاوی فنیل آلانین می باشد؛ بنابراین در بیماران مبتلا به فنیل کتونوری نباید مصرف شود. در افراد مبتلا به نارسائی کلیوی این مکمل ها مصرف نشود.