- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
پروتئین یک ماده ی غذایی صد در صد حیاتی برای بدن بوده و مهمترین فاکتور هر رژیم غذایی سالم می باشد . پروتئین ، آمینو اسیدهای مورد نیاز جهت تعداد بیشماری از فعالیت های فیزیکی را فراهم می کند . اما از جمله مهم ترین فعالیت های آن در بدن شکل گیری عضلات ، حفظ و نگهداری از آن ها و جلوگیری از ریزش عضلات می باشد . مصرف صحیح و کافی پروتئین دارای مزیت های بیشماری برای ورزشکاران و همچنین افرادی که زندگی فعال و پویایی دارند ، می باشد . برای بدنسازان و به ویژه ورزشکاران با فیزیک سبک ، مصرف کافی پروتئین مهم ترین و ضروری ترین بخش از رژیم غذایی بوده و یکی از ابزارهای اصلی رسیدن به عضلات بزرگتر و خشک تر می باشد . رژیم های غذایی پر پروتئین برای ورزشکاران استقامتی نیز مفید است .
ریکاوری مهم ترین بخش مورد نظر هر ورزش استقامتی می باشد که مصرف پروتئین بیشترین کمک را به این فرآیند می کند . ورزشکاران ورزش های تیمی نیز که تمرینات استقامتی و قدرتی دارند ، به دلایل مشابه از مصرف میزان مناسب پروتئین بهره می برند . افراد مسن تر به مرور زمان با مشکلاتی از قبیل از دست رفتن عضلات و کاهش قدرت عضلانی رو به رو می شوند . مصرف پروتئین در کنار تمرینات قدرتی کمک شایانی به این گروه سنی می کند ، زیرا تا حدودی باعث تثبیت عضلات و قدرت می شود . به طور خلاصه مصرف پروتئین برای کلیه افراد بسیار ضروری می باشد .
پروتئین کازئین :
حدود 80 درصد پروتئین موجود در شیر پروتئین کازئین می باشد . معمولا از پروتئین کازئین با نام پروتئین دیر جذب یاد می کنند که دلیل اصلی آن مدت زمان طولانی فرآیند هضم شدن کامل آن در بدن می باشد . بهترین زمان مصرف این گونه از پروتئین قبل از خواب شب و یا میان وعده هایی که فاصله بین دو وعده زیاد است می باشد . دلیل اصلی آن این است که این محصول در طول این زمان به مرور پروتئین ها آمینو اسیدهای مورد نیاز را به عضلات می رساند . زمانی که کازئین وارد معده می شود و با اسید معده ترکیب می شود به صورت توده ی خمیری درآمده و لذا دیرتر در معده هضم می شود ، شرایطی که دقیقا برعکس پروتئین وی می باشد .