- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
پروتئین وی ایزوله یکی از انواع پروتئین وی است که از پردازش اجزای آب پنیر حاصل میشود. هنگامیکه پروتئین وی به عنوان محصول جانبی تولید پنیر یا ماست بدست میآید، به منظور افزایش محتوای پروتئینی طی چندین مرحله تحت پردازش قرار میگیرد. پس از آنکه غلظت پروتئین به حد مطلوب رسید، مایع حاصله خشک شده و و پودر کنسانتره آب پنیر تشکیل میشود که اغلب ۸۰% پروتئین داشته و ۲۰% باقیمانده آن را نیز کربوهیدرات و چربی تشکیل میدهند. حال اگر باز هم فراوریهای دیگری انجام شود تا مقدار چربی و کربوهیدرات کاهش یابد، میتوان پودر ایزوله پروتئین وی را درست کرد که حاوی بیش از ۹۰% پروتئین میتواند باشد.
پروتئین وی ایزوله نسبت به دیگر انواع پروتئین محتوای پروتئینی بالاتری داشته و از آن طرف چربی و کربوهیدرات کمتری را شامل میشود. اما به هر حال همه انواع پروتئین وی کیفیت بالایی داشته و کلیه اسیدهای آمینه ضروری برای بدن را در بر دارند. از آنجاییکه میزان چربی و لاکتوز در پروتئین وی ایزوله بسیار اندک است، به همین دلیل اکثر ورزشکاران مصرف این نوع whey protein را به دیگر انواع ترجیح میدهند. پروتئین وی ایزوله همچنین از آنجایی که بیشتر فیلتر شده، بافت نرمتر و یکنواختتری داشته و به راحتی با مایعاتی همچون شیر و آب ترکیب میشود.