- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
روغن کبد ماهی غنی از اسید های چرب امگا-3 می باشد.امگا-3 اسید های چرب غیر اشباع ضروری از جمله EAP و DHA می باشد که در فرآیند رشد و تکامل بافت های مختلف وبسیاری از فرآیند های مهم و حیاتی بدن نقش دارند.
ویتامین A نقش های متعددی در رشد، نگهداری و محافظت از پوست و اندام های مختلف پوست و اندام های مختلف مانند سیستم تنفسی، چشم، استخوان و مینای دندان دارد.
ویتامین D باعث افزایش جذب کلسیم شده و در رشد و استحکام استخوان ها و جلوگیری از پوگی استخوان موثر است. این ویتامین همچنین به تنظیم رشد سلولی و سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
روش مصرف
روزی 15 میلی لیتر مصرف شود.
قبل از مصرف ظرف به خوبی تکان داده شود.
موارد مصرف
- کمک به افزایش سلامت قلب و عروق
- کاهش میزان کلسترول
- کمک به افزایش سلامت مفاصل و استخوان ها
- کمک به تقویت سیستم ایمنی و افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها
- کمک به سلامت پوست ، مو و ناخن
- کمک به بهبود قدرت حافظه و عملکرد مغز
- کمک به حفظ و بهبود بینایی
هشدار مصرف
احتیاطات :
مصرف همزمان این فرآورده با داروهای کاهنده فشارخون ، داروهای قلبی و ضد انعقاد با احتیاط و تحت نظر پزشک می باشد.
عوارض جانبی :
از مهم ترین عوارض جانبی این فرآورده می توان به سوزش سر دل و آروغ زدن اشاره کرد که با مصرف فرآورده با غذا این مشکل برطرف می شود.
موارد منع مصرف :
از مصرف همزمان فرآورده بیش از مقدار توصیه شده خودداری کنید.
شرایط نگهداری
در جای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
بعد از باز شدن درب، فراورده در یخچال نگهداری شود.