- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
نقد و بررسی
نقد و بررسی تخصصی
مطالعات علمی در زمینه بهداشت دهان و دندان ثابت کرده است که مسواک زدن با چای سبز می تواند از ساییدگی و فرسودگی دندان ها جلوگیری کند. همچنین چای سبز می تواند مانع از دسترسی باکتری ها به مواد غذایی نشاسته ای شود و از این جهت فعالیت آنها را کاهش داده و از دندان ها مراقبت نماید. مطالعات نشان می دهد که عصاره چای سبز حاوی نوعی کاتچین موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) می باشد که یک پلی فنول به حساب می آید و دارای خواص آنتی اکسیدانی است. خواص آنتی اکسیدانی این ترکیب با ایجاد اخلال در عملکرد میکروارگانیسم ها دندان ها را در مقابل فرسودگی و پیشگیری از تشکیل پلاک های دندانی مقاوم می کند. متخصصان همچنین نوشیدن منظم چای سبز را برای سلامت لثه ها توصیه می کنند.