- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
در دستگاه گوارش انسان تعداد بسیار زیادی باکتری وجود دارد که بیشتر آنها باکتری های مفید هستند و فلور میکروبی نامیده می شوند. این باکتری ها در حفظ توازن دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش موثری دارند. فلور میکروبی بدن تحت تاثیر عوامل متعددی دچار دگرگونی و عدم تعادل می شود. این عوامل شامل تغییرات رژیم غذایی، افزایش سن، مسافرت، استرس و فشارهای روانی، انواع بیماری ها و مصرف داروهای مختلف به خصوص آنتی بیوتیک می باشند. این عوامل تعادل میکروبی روده را به گونه ای تغییر می دهند که تعداد باکتری های دارای پتانسیل بیماری زایی افزایش یافته و سلامت میزبان به خطر می افتد. در نتیجه باعث پدید آمدن اختلالات گوارشی (مانند اسهال، یبوست، علائم سوهاضمه، اختلال در جذب مواد غذایی، مقاومت به انسولین و...) و مشکلات ناشی از تحریک بیش از حد سیستم ایمنی (مانند آلرژی، اگزما، درماتیت و...) می گردند. "پروبیوتیک ها" باکتری های سودمند دستگاه گوارش هستند که با بازسازی فلور میکروبی دستگاه گوارش اثرات محافظتی متعددی را در بدن اعمال می کنند و سبب پیشگیری و بهبود این مشکلات می گردند.
روش مصرف
روزانه 1 تا 2 کپسول ژری لاکت توپلاس و یا طبق تجویز پزشک مصرف شود.
بهترین زمان مصرف پس از غذا می باشد.
موارد مصرف
- کمک به هضم لاکتوز در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز و کمک به تامین کلسیم مورد نیاز این افراد
- پیشگیری از پوکی استخوان (خصوصا پس از یائسگی) و افزایش تراکم توده استخوانی
- بهبود متابولیسم گلوکز و کاهش قند خون ناشتا، انسولین سرم و مقاومت به انسولین
- کاهش علائم سندروم روده تحریک پذیر و بیماریهای التهاب روده
- درمان یبوست مزمن، نفخ و درد شکمی در بزرگسالان و سالمندان
- افزایش سنتز اسید فولیک و ویتامینهای B۲، B۳، B۶ و B۱۲
- بهبود هضم و جذب مواد مغذی مانند پروتئینها و چربیها
- بهبود بیماریهای قلبی و عروقی
هشدار مصرف
احتیاطات:
در موارد زیر، قبل از مصرف محصول به پزشک اطلاع دهید:
داشتن شرایط خاص از جمله نقص سیستم ایمنی و ایدز، استفاده از داروهای سرکوب کننده ایمنی یا داروهای شیمی درمانی، استفاده از کاتتر وریدی، ابتلا به بیماری دریچه قلب، کولیت اولسراتیو فعال، سندرم روده کوتاه، وجود علائم عفونت (مانند تب، استفراغ، اسهال خونی و درد شکمی شدید) و هر گونه سابقه حساسیت دارویی یا غذایی.
در صورت مشاهده علائم عفونت (مانند تب بالا، لرز و سرفه پایدار) و یا واکنش های آلرژیک نظیر راش پوستی، خارش، کهیر، تورم صورت، سرگیجه شدید، سرفه، تنگی قفسه سینه و مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک یا داروساز اطلاع دهید.
عوارض جانبی:
سویه های پروبیوتیکی مورد استفاده در این محصول ایمن هستند. بسیاری از پروبیوتیک ها به عنوان عوامل Generally Recognized as Safe) GRAS) توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به ثبت رسیده اند، و بقیه توسط اروپا و ژاپن تایید شده است.
پروبیوتیک ها به خوبی تحمل می شوند ولی ممکن است در بعضی از بیماران ایجاد نفخ کنند که معمولا با ادامه مصرف برطرف می شود.
در صورت ادامه یا تشدید این عارضه، می بایست به پزشک یا داروساز اطلاع داده شود.
بر اساس مطالعات علمی متعدد، استفاده از پروبیوتیک ها در دوران بارداری و شیردهی ایمن است، اما بهتر است مصرف آن با مشورت پزشک صورت گیرد.
موارد منع مصرف:
درصورت ابتلا به پانکراتیت حاد یا سابقه حساسیت به هریک از اجزای فرآورده از مصرف آن خودداری نمایید.
تداخلات دارویی و غذایی:
مصرف همزمان آنتی بیوتیک ها و پروبیوتیک می تواند اثربخشی پروبیوتیک ها را کاهش دهد، لذا توصیه می شود که حداقل با فاصله زمانی 2 ساعت از یکدیگر مصرف شوند.