- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
کام فلور حاوی پره بیوتیک های لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس بولگاریکوس، بیفیدوباکتریوم اینفنتیس، بیفیدوباکتریوم لانگوم، بیفیدوباکتریوم بروه و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و فاقد گلوتن می باشد. کولیت اولسروز یک بیماری طولانی مدت است که در آن کولون (راستروده) و رکتوم (روده ی بزرگ) ملتهب می شوند. راستروده انتهای روده ی بزرگ است که در آن مدفوع ذخیره می شود. زخم های کوچکی می توانند روی پوشش روده بزرگ ایجاد شوند و می توانند خونریزی و یا چرک و عفونت ایجاد کنند. نشانه های این بیماری می تواند اسهال، ضعف، کاهش وزن، تب، وجود خون در مدفوع، گرفتگی و درد شکم، عدم رشد کافی در کودکان و … باشد. پوچیتیس نیز نوعی التهاب است که در پوشش کیسه ای ایجاد می شود که بیشتر پس جراحی جهت درمان کولیت اولسروز یا برخی بیماری های دیگر ایجاد می شود.
روش مصرف
کپسول را با یک لیوان آب همراه یا بدون غذا مصرف نمایند.
موارد مصرف
- ایجاد بهبودی در علائم بیماری کولیت اولسروز
- درمان بیماری پوچیتیس حاد
هشدار مصرف
احتیاطات:
واکنش شدید آلرژیک به این محصول نادر است. اما اگر متوجه یکی از علائم زیر شدید، فوراَ به پزشک مراجعه کنید:
خارش و تورم (به خصوص صورت، زبان، گلو)، سرگیجه شدید، مشکل تنفسی.
اگر شما هرکدام از مشکلات زیر را داشتید، قبل از استفاده از کپسول کام فلور با پزشک یا داروساز مشورت کنید:
اسهال شدید بیش از دو روز (مخصوصا به همراه تب بالا یا خون در مدفوع)
در صورتیکه بعد از سه روز از مصرف کپسول کام فلور علائم بیماری شما کم نشد و یا شدیدتر شد، مصرف دارو را قطع کرده و با پزشک خود مشورت نمایید.
به طور کلی مصرف پروبیوتیک ها در دوران بارداری و شیردهی ایمن است، ولی این کپسول کام فلور فقط زمانی که نیاز است، استفاده گردد و در مورد خطرات و مزایای آن با پزشک یا داروساز مشورت نمایید.
عوارض جانبی:
عوارض جانبی خاصی با مصرف کپسول کام فلور گزارش نشده است.
تداخلات دارویی و غذایی:
تاکنون تداخلات دارویی با کپسول کام فلور گزارش نشده است ولی با توجه به ماهیت باکتری بودن پروبیوتیک ها، اگر همزمان با آن ها آنتی بیوتیک مصرف میشود،2 تا 3 ساعت قبل یا بعد از آنتی بیوتیک مصرف نمایید.
کپسول کام فلور با هیچ ماده غذایی تداخل خاصی ندارد.