- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
قارچ شی تاکه خواص دارویی فراوان و سابقه مصرف طولانی در طب سنتی کشورهای شرق آسیا در درمان و پیشگیری از طیف گسترده ای از بیماری ها دارد. مطالعات اپیدمیولوژیک در ژاپن نشان داده است که میزان ابتلا به سرطان در مناطقی که کشت شی تاکه شغل اصلی مردم می باشد به دلیل مصرف شی تاکه نسبت به سایر افراد بسیار پایین تر بوده است.
خواص درمانی و مکانیسم اثر:
تقویت کننده سیستم ایمنی (تقویت سلول های سیستم ایمنی، ارتقاء پاسخ های ایمنی بدن در برابر عوامل بیماری زا)
کمک به پیشگیری از ابتلا به سرطان (قابل استفاده در پروتکل های پیشگیری از سرطان، کمک به درمان سرطان های سینه، پروستات و معده)
کمک به کاهش سطح کلسترول خون (تسریع دفع کلسترول مصرفی و تجزیه متابولیک آن، قابل استفاده در پروتکلهای کنترل کلسترول همراه با استاتین های تجویزی)
کمک به افزایش مقاومت نسبت به بیماری های قارچی (فعالیت قوی ضد کاندیدا آلبیکنس)
کمک به افزایش مقاومت نسبت به بیماری های ویروسی (بهبود عملکرد سیستم ایمنی در بیماران مبتلا به آنفولانزا، ایدز و هپاتیت)
تقویت کننده کبد (کنترل آنزیم های کبدی، جلوگیری از فیبروز کبدی)