- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
پوست بدن انسان دارای بافتی ویژه و ظریف است که نسبت به آب و هوا، میزان تابش نور خورشید و دیگر عوامل محیطی حساس می باشد. این عوامل می توانند موجب بر هم زدن تعادل آب و چربی پوست شوند که نتیجه آن التهاب، تحریک و در نهایت خشکی و پیری زودرس پوست است.
بنابراین هر پوستی به مراقبت صحیح و استفاده از ترکیبات نرم کننده و مرطوب کننده نیاز دارد تا بتواند شادابی و لطافت خود را حفظ کند و در برابر عوامل نامطلوب خارجی آسیب نبیند. شما می توانید با استفاده ازانواع کرم دست مواد مرطوب کننده، نرم کننده و ویتامین های موجود در کرم بادام دکتر ژیلا شادابی و طراوت پوست خود را حفظ نمایید.
ترکیبات موثر کرم بادام دکتر ژیلا
-
آلانتوئین:
بهترین ترکیب گیاهی التیام بخش شناخته شده می باشد که قدرت نرم کنندگی و ترمیم زخم آن بی نظیر است. اثر کراتولیتیک و پوشاننده (کراتوپلاستیک) فوق العاده ای دارد که آن را نسبت به سایرین متمایز می نماید.
-
د-پانتنول:
پیش ساز ویتامین B۵ است که به راحتی از لایه های سطحی پوست عبور کرده و در زیر آن به ویتامین B۵ تبدیل می شود. این ویتامین در تنظیم تعادل آب و چربی پوست و شادابی و طراوت آن نقش بسیار موثری دارد و خارش، التهابات و تحریکات پوستی را کاهش داده و کمک شایانی به ترمیم و التیام زخم و آسیب های پوستی می کند.
-
مرطوب کننده های طبیعی NMF:
مهمترین عامل طبیعی کنترل و تامین رطوبت و چربی پوست (Natural Moisturizing Factor) یا NMF از اجزای مهمی چون لاکتات ها، پیرولیدون کربوکسیلات یا PCNa، اوره، نیاسین آمید و اسیدهای آمینه تشکیل شده است. تخریب NMF یا بخشی از آن می تواند موجب خشکی بیش از حد پوست، درماتیت و انواع ناراحتی های پوستی شود.
-
ویتامین C پایدار:
این ویتامین می تواند با احیای مجدد ویتامین E قدرت آنتی اکسیدان و ضد چروک فرآورده را بالا ببرد. همچنین در درصدهای بالاتر اثر سفید کننده و ضد لک نیز دارد. اسید آسکوربیک یا ویتامین C از دسته اسیدهای میوه ای است که بسیار سریع اکسید می شود. به همین دلیل در این کرم ملح سدیم آسکوربیل فسفات بکار رفته است که در برابر اکسیداسیون مقاوم است. همچنین این ویتامین می تواند سنتز کلاژن را در پوست افزایش دهد و اثر ضد چروک داشته باشد. وجود ویتامین C برای شادابی، لطافت و همچنین عملکرد صحیح پوست الزامی است.
-
روغن بادام:
نرم کننده و مرطوب کننده طبیعی ارزشمندی است که در برخی موارد نیز به عنوان طعم دهنده و معطر کننده مصرف می شود. این روغن در دو نوع تلخ و شیرین وجود دارد و دارای جذب سریعی از پوست می باشد.