- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
مطالعات بالینی نشان داده است که استفاده مداوم از گیاه مسواک به دلیل میزان بالای کلریاد موجب کاهش تشکیل پلاک دندان ، جلوگیری از رنگی شدن دندانها و ژنزوژیت می گردد. و ترکیبات ایزوتیوسیانات موجود دراین گیاه مانع رشد باکتریهای دهان می شود. به علاوه یمزان بالای کلسیم موجود افزایش منیزالیزاسیون و استحکام دندان می شود.
عصاره اتانولی بومادران به دلیل داشتن ترکیبات سزکویی ترپن لاکتون (آزولن) دارای اثرات ضد باکتریایی ( نظیر: استافیلوکوکوس اورئوس ، باسیلوس سابتلیس و ... ) می باشد.
همچنین مطالعات در آزمایشگاه نشان داده است که عصاره آبی بومادران دارای اثرات ضد التهابی بوده و این اثر بدلیل وجود آزولن در اسانس بومادران است. به علاوه بومادران به دلیل داشتن آکیلئین موجب کاهش زمان انعقاد خون شده و در خونریزی لثه موثر می باشد. نعناع بدلیل داشتن منتول موجب ایجاد اثر ضد درد و ضد عفونی کننده این فرآورده است.