- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
مکانیسم اثر:
زیتون: اثرات ضد ویروسی بسیار خوبی دارد و فعالیت ویروسی را مهار می کند. همچنین دارای فعالیت ضد میکروبی بر علیه گرم مثبت و گرم منفی می باشد. ساختارهای فنلی موجود در زیتون با تخریب غشای باکتریایی و دیوار پپتیدوگلیکان فعالیت ضد باکتریایی نشان می دهد. برگ زیتون همچنین تولید NO را در ماکروفاژها افزایش می دهد و بدین ترتیب باعث افزایش قدرت ایمنی بدن می شود. همچنین با مهار فعالیت لیپواکسیژناز و تولید لکوترین B4 فعالیت ضد التهابی نشان می دهد.
برنجاسف: اثرات ضد اسپاسم و ضد میکروبی نشان می دهد، همچنین به عنوان آنتاگونیست کلسیم می تواند اثر داشته باشد.
انار: انار روی دیواره سلولی، غشای سلولی، آنزیم های متابولیک و ... باکتری ها و قارچ ها اثردارد و آنها را از بین می برد. انار همچنین دارای فعالیت ضد ویروسی از طریق مهار آنزیم DNA پی مراز می باشد. دارای فعالیت ضد التهابی از طریق مهار سیکلواکسیژناز، لیپواکسیژناز، COX-2، لکوترین را مهار می کند.
مر: اثرات ضد التهابی نشان می دهد، با توجه به مواد موثره موجود در این فرآورده که شامل اسانس ها و تانن می باشد باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی لثه و برطرف کردن آفت دهان می شود.