- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
کلاژن فراوان ترین پروتئین موجود در بدن بوده و حدود یک سوم از پروتئین های بدن را تشکیل می دهد. کلاژن پروتئینی است که جز اصلی ترین ساختار بافت همبند بدن مانند پوست است. کلاژن 80 درصد از ساختار پوست را تشکیل می دهد و استحکام و قوام آن را فراهم میکند و در کنار الاستین خاصیت ارتجاعی پوست را ایجاد و به پوست کمک می کند تا استحکام خود را حفظ کند. آنالیز های بیوشیمیایی نشان داده اند که کلاژن نوع 1 و 3 فراوان ترین نوع کلاژن در پوست هستند. تولید کلاژن با افزایش سن و قرار گرفتن در معرض عواملی مانند استعمال سیگار و نورخورشید کاهش می یابد. با افزایش سن بدن کلاژن کمتری تولید کرده و تمامیت ساختاری پوست کاهش می یابد و چین و چروک ایجاد می شود.
کلاژن هیدرولیز ( هیدرولایزد کلاژن) شده چیست؟
هیدرولایزد کلاژن گروهی از پپتیدها با وزن مولکولی کم هستند (3 تا 6 کیلو دالتون). این پپتید ها سرشار از آمینو اسیدهای از قبیل گلای سین، ال- پرولین و ال-هیدروکسی پرولین میباشند. این ترکیبات در تولید کلاژن جدید در بدن موثر می باشند. هنگامی که کلاژن هیدرولیز می شود به ذرات کوچکتر قابل جذب تبدیل می شود. تحقیقات اخیر نشان داده است که کلاژن به دست آمده از منابع دریایی دارای خواص مطلوبی می باشد. در سالهای اخیر مکمل هیدرولایزد کلاژن خوراکی محبوبیت زیادی در دنیا پیدا کرده است چرا که به عنوان یک محصول ضد پیری به طور فزایندهای در بین مصرفکنندگان به بازار عرضه شده است. چرا که مکمل خوراکی هیدرولایزد کلاژن در لایه های عمیق تر پوست اثر گذاشته و فیزیولوژی و ظاهر پوست را بهبود می بخشد و باعث افزایش آبرسانی، خاصیت ارتجاعی و استحکام، کاهش چین و چروک و جوان سازی پوست می شود.