- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
ال کارنیتین توسط اسیدهای آمینه لیزین و متیونین ساخته شده و موجب آزادسازی انرژی از سلول های چربی می شود. یکی دیگر از نقشهای ال کارنتین افزایش تولید گلوتاتیون است، گلوتاتیون مادهای است که به خنثی کردن اثرات مخرب رادیکالهای آزاد و همچنین دفع فلزات سمی کمک می کند. همچنین مطالعات نشان داده است افرادی که از مکملهای الکارنتین استفاده می نمایند و بعد از انجام فعالیتهای بدنی به میزان کمتری دچار خستگی و ضعف عضلانی می شوند. غذاهای با منشاء حیوانی به خصوص گوشت ها و محصولات لبنی منابع خوب از این ماده می باشد همچنین گوشت ماهی و پرندگان آواکادو و کره بادام زمینی نیز دارای کارنتین هستند.
روش مصرف
روزی 1 الی 2 عدد قبل از فعالیت بدنی
بهترین زمان مصرف دارو همراه یا بعد از غذا می باشد.
موارد مصرف
- در ورزشکاران برای افزایش کارایی بدن و جلوگیری از خستگی و افزایش تولید انرژی از طریق اکسیداسیون اسیدهای چرب
- ضروری برای متابولیسم اسیدهای چرب
هشدار مصرف
احتیاطات :
فاقد کاربرد تشخیصی و درمانی و پیشگیری از بیماری است.
عوارض جانبی :
عوارض جانبی شامل تهوع، اسهال، استفراغ، کرامپ های شکمی. مصرف طولانی مدت و پیوسته در بعضی مطالعات نشان داده ممکن است ریسک کنسر کولون را زیاد کند.
موارد منع مصرف :
ال کارنتین ممکن است باعث مهار تولید هورمون های غده تیروئید گردد و افراد مبتلا به کم کاری تیروئید نباید از آن استفاده کنند.
مطالعات کافی و کنترل شده در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده است، مصرف آن در این دوران توصیه نمی شود.
تداخلات دارویی و غذایی :
این مکمل با وارفارین تداخل دارد.
شرایط نگهداری
فرآورده را دور از دسترس اطفال نگهداری نمایید.
فرآورده را در محل خشک و دور از نور درون جعبه و در زمانی کمتر از 30 درجه سانتی گراد نگهداری نمایید.