- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 می باشد. امگا 3 اسیدهای چرب ضروری هستند که برای رشد و نمو طبیعی بدن لازم می باشند. عدد 3 جهت نشان دادن اولین پیوند دوگانه از انتهای متیل است.
امگا 3 از سه اسید چرب تشکیل شده است که عبارتند از:
_دکوزا هگزانوئیک اسید (DHA: Docosahexaenoic acid): دارای 22 کربن
_ایکوزا پنتاانوئیک اسید (EPA: Eicosapentaenoic acid): دارای 20 کربن
_آلفا لینولنیک اسید (ALA: alpha linolenic acid): دارای 18 کربن DHA و EPA ترکیبات فعال روغن ماهی هستند و قدرت آنها چندین برابر ALA است.
تنها گیاهان قادر به تولید اسیدهای چرب امگا 3 هستند. انسان و سایر حیوانات تنها می توانند با غیر اشباع و طویل سازی آلفا لینولنیک اسید، DHA و EPA را بسازند. از آنجا که سرعت تبدیل ALA به DHA و EPA در بدن انسان کم است به همین جهت مصرف منابع حاوی امگا 3 حاوی DHA و EPA توصیه می شود.
کپسول امگازون تحت امتیاز و لیسانس شرکت هلث اید انگلستان، ساخته شده توسط شرکت داروسازی امید پارسینا دماوند و دارنده پروانه ساخت شرکت نیک اختر آریا می باشد.