- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
یکی از مهمترین عوامل پوسیدگی دندان ها، اسیدی شدن محیط دهان یا بزاق است. عامل اسیدی شدن بزاق، اسید حاصل از متابولیزه شدن مواد غذایی باقی مانده در دهان توسط باکتری های کاریوژنیک است. برای جلوگیری از پوسیدگی دندان دو عمل باید انجام شود:
1- دور کردن مواد غذایی از باکتری ها
2- از بین بردن یا کاهش باکتری ها
نخ دندان و مسواک زدن صحیح مواد غذایی را از دسترس باکتری ها دور می کنند و همچنین مسواک زدن همراه با خمیردندان از تعداد باکتری های کاریوژنیک می کاهند. اکثر خمیردندان ها جهت از بین بردن باکتری ها از آنتی باکتریال های شیمیایی مانند تری کلوزان و … استفاده می کنند که این مواد سمی و سرطان زا هستند و حتی گاهی باعث التهاب لثه می شوند. برای ماندگاری خمیردندان هم اکثرا از نگهدارنده های شیمیایی مانند پارابن و غیره استفاده می شود. خمیردندان آلفا دانان برای از بین بردن باکتری ها از ماده ی طبیعی آلفاپانین در ترکیب خمیردندان های خود استفاده کرده که علاوه بر خاصیت ضد باکتریال طبیعی، خاصیت ضد التهابی نیز دارد و برای لثه های حساس بسیار مناسب است. از طرف دیگر هیچ گونه مواد نگهدارنده شیمیایی در این خمیردندان استفاده نشده و مواد طبیعی مفید جایگزین شده است. بکارگیری مواد طبیعی در این خمیردندان طعمی طبیعی با طعم سقز به آن داده است.