- نقد و بررسی
- توضیحات
- مشخصات
- نظرات کاربران
مکانیسم اثر:
ویتامین A: ویتامین A در واقع شامل موادی است که میتوانند در غذاهای جانوری و غذاهای گیاهی وجود داشته باشند و به آنها کاروتنوئید، رتینول، رتینوئید و شبکیه نیز گفته میشود. ویتامین A محلول در چربی است و چنانچه در غذاهای گیاهی به بدن وارد شود، باید طی تغییراتی بدن آن را به صورت فعال ویتامین A تبدیل کند؛ اما درصورت مصرف غذاهای جانوری، ویتامین A جذب شده به همان صورت مورد استفاده قرار میگیرد.
ویتامین D3: ویتامین D یکی از ویتامینهای محلول در چربی است که بدن ما برای رشد و استحکام استخوانها به آن نیاز دارد.این ویتامین با کنترل تعادل کلسیم و فسفر، افزایش جذب فسفر و کلسیم از رودهها و کاهش دفع از کلیه، مانعِ بروز مشکلاتی همچون پوکی استخوان میشود. این ویتامین نقش مهمی در فرآیند رشد سلولی و فرآیندهای مهم متابولیسمی بدن دارد. امروزه در سراسر جهان بسیاری از افراد دچار کمبود ویتامین D هستند که اغلب تغذیهی نادرست و عدم دسترسی به نور خورشید دلیل آن است. حداقل %80 کودکان ایرانی به درجات شدید و بیش از %90 از آنها به درجات متفاوتی دچار کمبود ویتامین D هستند.
سدیم ساخارین: سدیم ساخارین که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد می شود ، بلورهای سفید رنگی با دمای ذوب 224 درجه سانتی گراد هستند که حدود 550 بار بیشتر از ساکاروز (قند معمولی) شیرین است. از این ماده به شکل گسترده ای به عنوان شیرین کننده استفاده می شود. استفاده از ساخارین در آمریکا به علت سرطان زا بودن ممنوع است.